KookJij

Pesto (basilicumsaus)

Een heerlijk pesto (basilicumsaus) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pesto (basilicumsaus) te bereiden

De basilicumblaadjes met de overige ingredienten vermengen en met de staafmixer pureren.Daarna in porties doen in potjes of plastic zakjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mij

mij zegt:
heel lekker recept
en ook lekker makkelijk
bedankt!:):p:D
ikke

ikke zegt:
Ik heb zojuist pesto gemaakt. Het enige was er mis aan is is dat ik geen verse basilicum had, maar wel gemalen ui een potje... En nu is hij absoluut niet smeuig en glad, maar korrelig... :( ruikt wel heel erg naar pesto, erg lekker! maar dan heb je die korrels basilicum... :(
Annie

Annie zegt:
Met roomboter? Zou het met olijfolie maken.
Melanie

Melanie zegt:
Ziet er makkelijk uit, maar ik vraag me af of 2 soorten kaas door elkaar wel lekker is..:?
Jan Breuring

Jan Breuring zegt:
Erg lekker Lambert, en makkelijker danikdacht om te maken.
Bedankt:D:D