Recept
« Terug naar recepten
					
						Perziken met mascarpone
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Perziken met mascarpone
Een heerlijk perziken met mascarpone recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									250 kCal energie
3 Gram eiwit
15 Gram vet
25 Gram koolhydraten
								3 Gram eiwit
15 Gram vet
25 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									Allerhande 07 2011
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Perziken met mascarpone te bereiden
 Verwarm de oven voor op 200 °C. 
Bestrooi de perziken met 1 eetlepel poedersuiker.
Leg ze in een muffinbakvorm en bak circa 20 minuten.
Verwarm de frambozenjam, 2 eetlepels water en het limoensap.
Verdeel de perziken over 4 borden en schep de jam erop.
Meng de mascarpone met de rest van de poedersuiker en schep een lepel op elke perzik.
Lekker met geroosterd amandelschaafsel.
									Bestrooi de perziken met 1 eetlepel poedersuiker.
Leg ze in een muffinbakvorm en bak circa 20 minuten.
Verwarm de frambozenjam, 2 eetlepels water en het limoensap.
Verdeel de perziken over 4 borden en schep de jam erop.
Meng de mascarpone met de rest van de poedersuiker en schep een lepel op elke perzik.
Lekker met geroosterd amandelschaafsel.
 
                    





 
					