Recept
« Terug naar recepten
Peertjes in bladerdeeg met vanilleroom
PT25M
Peertjes in bladerdeeg met vanilleroom
Een heerlijk peertjes in bladerdeeg met vanilleroom recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Peertjes in bladerdeeg met vanilleroom te bereiden
1. Laat de peertjes goed uitlekken. Snij het bladerdeeg in kwartjes.
2. Verpak elk peertje in een portie deeg. Bestrijk met gesmolten boter. Bak 15 tot 20 minuten in de oven op 225°C. Serveer warm of lauw.
2. Verpak elk peertje in een portie deeg. Bestrijk met gesmolten boter. Bak 15 tot 20 minuten in de oven op 225°C. Serveer warm of lauw.