Recept
« Terug naar recepten
					
						Pastinaak truffelsoep
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pastinaak truffelsoep
Pastinaak truffelsoep
            
            
					
									Recept van:
									Sascha ten Brink
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									897 kCal energie
8 Gram eiwit
23 Gram vet
35 Gram koolhydraten
								8 Gram eiwit
23 Gram vet
35 Gram koolhydraten
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Plus
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pastinaak truffelsoep te bereiden
- Maak de soep volgens de aanwijzingen op het verspakket pastinaak truffelsoep.
- Snijd als de soep bijna klaar is 4 tenen knoflook in de lengte in zo dun mogelijke plakjes.
- Verhit 3 eetlepels olijfolie in een steelpan en bak de knoflook in ca. 3 min. goudbruin.
- Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd 10 gram platte peterselie fijn.
- Bestrooi de soep met versgemalen zwarte peper, de peterselie en knoflook.
- Serveer met brunchbroodjes.
- De soep kun je heel goed 1 dag van tevoren bereiden en maak de toppings op het laatste moment.
 
                    




 
					