Recept
« Terug naar recepten
					
						Pasta-sla laat het zonneke maar schijnen
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pasta-sla laat het zonneke maar schijnen
Pasta-sla heelijk voor bij de BBQ
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pasta-sla laat het zonneke maar schijnen te bereiden
- Pasta beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en laten afkoelen. Tomaat in blokjes snijden, venkel in blokjes snijden, roosjes broccoli in kleine roosjes verdelen de sjalotjes zeer fijn snijden. Bak de kippenblokjes gaar aan in een beetje boter en kruid deze met de kippenkruiden, laat afkoelen. Meng alle ingredienten onder elkaar en kruid verder naar smaak af. Look mengen onder de yoghurt deze onder de pasta mengen. Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers juni 2015
									 
                    





 
					