KookJij

Pasta met paddenstoelen en courgette

Ik heb hier gebruik gemaakt van 2 soorten champignons. oesterzwammen en shi-takes omdat dit de meest gangbare soorten zijn die in elke supermarkt verkrijgbaar zijn. Je kunt dit gerecht natuurlijk ook met maken met allerlei andere paddenstoelensoorten. Ik heb bos-ui, geroosterde pompoenpitten en gorgonzola gebruik als garnering, zodat iedereen zelf kan beslissen wat hij/zij nog wil toevoegen aan de pasta, dit omdat smaken nu eenmaal verschillen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Mediterrane
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met paddenstoelen en courgette te bereiden

  1. Snijd de bos-ui, ui, courgette, paddenstoelen en de knoflook, rooster de pompoenpitten en kook de pasta.
  2. Bak de varkensvleesreepjes bestrooi met peper & zout, als deze (bijna) gaar zijn en voeg je er de courgette aan toe.
  3. Wok de knoflook, ui en doe daar de paddenstoelen bij.
  4. Doe de gewokte ingrediënten bij het vlees.
  5. Voeg nu de bouillonblok, wijn en kookroom toe.
  6. Als laatste gaat de gekookte pasta erbij.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Zet schaaltjes met geroosterde pompoenpitten, bosuitjes en verkruimelde gorgonzola op tafel zodat iedereen dit naar eigen wens kan toevoegen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst