Recept
« Terug naar recepten
Pasta met gehakt en bloemkool
PT15M
Pasta met gehakt en bloemkool
Pasta, lekker het hele jaar door!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met gehakt en bloemkool te bereiden
- Kook de pasta. ( zie verpakking)
- Verhit de boter en fruit hierin de fijngesnipperde ui samen met de currypoeder.
- Voeg het gehakt toe en bak het los, voeg bloem en tomatenpuree toe.
- Roer de bouillon en room door de saus en breng op smaak met peper en zout.
- Garneer met gehakte peterselie.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Suggestie : Voeg 200 gr. gestoomde bloemkool, broccoli of prei toe.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerda Lamers zegt:
Gerda Lamers zegt:
Tanja Hermens zegt:
Gerda Lamers zegt: