KookJij

Pasta met gehakt en bloemkool

Pasta, lekker het hele jaar door!
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met gehakt en bloemkool te bereiden

  1. Kook de pasta. ( zie verpakking)
  2. Verhit de boter en fruit hierin de fijngesnipperde ui samen met de currypoeder.
  3. Voeg het gehakt toe en bak het los, voeg bloem en tomatenpuree toe.
  4. Roer de bouillon en room door de saus en breng op smaak met peper en zout.
  5. Garneer met gehakte peterselie.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Suggestie : Voeg 200 gr. gestoomde bloemkool, broccoli of prei toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gerda Lamers

Gerda Lamers zegt:
Het is even wat later geworden dan eerder gezegd maar voor vanavond staat de saus al klaar en het smaakt heerlijk. Wat is het toch een lekkere geur als je kerrie in de hete boter doet, die geur, mmmmmmmmmmm.
Gerda Lamers

Gerda Lamers zegt:
Ik heb het voor volgende week op het menu gezet en ik laat zeker weten weten hoe het gesmaakt heeft en zal er ook een foto bij zetten. Ik vind alle sauzen met room heerlijk, zo zacht van smaak, dus ik weet zeker dat ik deze ook lekker vind.
Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
ik hoop nog wel te lezen of je het lekker vond Gerda !!
Gerda Lamers

Gerda Lamers zegt:
Alleen van de saus loopt het water me in de mond, zo simpel, maar ik ga het gauw maken, hier kan eigenlijk elke groente wel bij.
Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
ja, ik had het duidelijker moeten vermelden, sorry !!
Tanja Hermens

Tanja Hermens zegt:
Ik was enigsinds In de war na het lezen van de ingrediënten, geen bloemkool! Maar die stond in de kleine lettertjes :-)