KookJij

Ossenhaas en scharrelei

Een heerlijk ossenhaas en scharrelei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ossenhaas en scharrelei te bereiden

Boontjes en tartaar:
Maak de gehakte ossenhaas aan met olijfolie, dressing, peper en zout. Meng de spekjes met de dressing en maak de boontjes hiermee aan. Breng 1 liter water aan de kook met een flinke scheut azijn en zout. Het water zachtjes laten doorkoken en de eitjes (zonder schaal) één voor één hierin 3 minuten pocheren.
Presentatie:
Verdeel de boontjes over de borden en leg hier de aangemaakte frisée omheen. Doe de tartaar in een steker, leg deze op het midden van de boontjes leg het gepocheerde eitje hier weer bovenop.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst