KookJij

Orecchiette met courgette en ricotta

Een heerlijk orecchiette met courgette en ricotta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Margriet
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Orecchiette met courgette en ricotta te bereiden

Kook de pasta beetgaar, spoel koud en laat uitlekken. Schep er 1 eetlepel van de olie door. Verhit de rest van de olie en roerbak hierin de courgette 2 a 3 minuten. Voeg de rode peper toe en bestrooi met zout. Spreid uit op een bord en laat 5 minuten afkoelen. Schep om met de ricotta. Vul de schelpjes met het ricotta-courgettemengsel en serveer meteen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst