KookJij

Opgevulde kippenfilet

Een heerlijk opgevulde kippenfilet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Spar
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Opgevulde kippenfilet te bereiden

Snij de kippenfilets van elkaar, en snij in de lengte doormidden. Kruid de binnenkant van de kippenfilets met peper en zout. Rooster de pijnboompitten en laat afkoelen. Snij de zongedroogde tomaatjes en olijven in kleine stukjes, hak de bieslook en platte peterselie fijn. Meng de kruidenkaas met de pijnboompitten, tomaatjes, olijven en gehakte kruiden. Smeer telkens 1 helft van de kippenfilet met de vulling in. Vouw dicht en steek vast met een satéstokje. Kruid nu ook de buitenkant met peper en zout. Steek de barbecue aan en zorg ervoor dat de kolen goed heet zijn. Leg de kippenfilets op de grill. Bak gaar en goudbruin.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst