Recept
« Terug naar recepten
					
						Omeletrol met ham en groenten
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Omeletrol met ham en groenten
Een heerlijk omeletrol met ham en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									libelle lekker
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Omeletrol met ham en groenten te bereiden
 Maak de groenten schoon. Snij de ui in plakjes, de paprika's in reepjes, de tomaat in partjes. Snij de ham in stukken. 
Fruit in een grote braadpan de ui in wat olie. Doe er de paprika en tomaat bij. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten zachtjes stoven. Doe er de ham bij. Breng op smaak met chilipoeder.
Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Schenk ze over de groenten en laat stollen. Maak de randen los, keer ze om en laat ook de andere kant kleuren. Serveer warm of koud.
									Fruit in een grote braadpan de ui in wat olie. Doe er de paprika en tomaat bij. Kruid met peper en zout. Laat 10 minuten zachtjes stoven. Doe er de ham bij. Breng op smaak met chilipoeder.
Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Schenk ze over de groenten en laat stollen. Maak de randen los, keer ze om en laat ook de andere kant kleuren. Serveer warm of koud.
 
                    





 
					