Recept
« Terug naar recepten
					
						Naanbrood met saucijsjes in pindasaus
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Naanbrood met saucijsjes in pindasaus
Een heerlijk naanbrood met saucijsjes in pindasaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Ontbijt & Lunch - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Ramon Beuk
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Naanbrood met saucijsjes in pindasaus te bereiden
Verwarm de oven op 180 graden. Braad de saucijsje in een mengsel van olie en boter. Hak de pinda’s en bak ze kort in een beetje olie. Voeg de suiker, fijngehakte peper, gember en knoflook toe en laat de suiker licht karameliseren. Blus af met het sap van de limoen en de ketjap. Los het aardappelzetmeel op in ½ dl water en voeg het toe aan de saus. Verwarm de naanbroodjes in de oven en snijd ze in brede repen. 
Leg midden op een bord een broodje en bedek het met in reepjes gesneden sla. Leg er een in plakken gesneden saucijsje op. Bedek het met nog een reep brood en druppel de saus over het geheel.
									Leg midden op een bord een broodje en bedek het met in reepjes gesneden sla. Leg er een in plakken gesneden saucijsje op. Bedek het met nog een reep brood en druppel de saus over het geheel.
 
                    





 
					