KookJij

Mosselescargots tapas

Een heerlijk mosselescargots tapas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselescargots tapas te bereiden

Borstel de mosselen goed schoon. Verwijder de baarden en de open en beschadigde exemplaren. Doe de mosselen in een pan met de wijn en de knoflook. Dek de pan af en kook de mosselen 3 minuten op hoog vuur of totdat ze geopend zijn. Schud de pan regelmatig om. Gooi de dicht gebleven exemplaren weg. Verwijder de bovenste schelp van elke mossel. Meng alle ingredienten voor de knoflookboter in een kom. Vul de schelpen met de boter en gril de mosselen totdat ze gaan sissen. Serveer ze met vers gebakken stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst