Recept
« Terug naar recepten
					
						Mosselen met venkel en knoflook
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Mosselen met venkel en knoflook
Een heerlijk mosselen met venkel en knoflook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Lambert de Bruijn
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Mosselen met venkel en knoflook te bereiden
Snijd de pepers,zonder de zaadjes,in kleine stukken.Snijd de venkelknol grof.Maak de tenen knoflook schon en snijd ze in stukjes.Fruit knoflook,vankel en pepers even in wat olie aan.Voeg de mosselen toe,draai het vuur hoog en schud de schelpen om.Voeg zosra alle mosselen open staan citroensap,zout en peper naar smaak toe.Serveer snel en heet. 
									 
                    





 
					