KookJij

Mezze penne speziata

Een heerlijk mezze penne speziata recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: bloggen.be/macuisine
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mezze penne speziata te bereiden

Verhit de olijfolie en sueer de ui en knoflook tot ze glazig worden. Voeg de (gepureerde) tomaten in blik toe, zout en peper en de pili pili poeder toe en laat het geheel 15 minuten op een middelhoog vuur pruttelen zonder deksel, totdat de tomatensaus voldoende is ingedikt. Voeg de peterselie, basilicum, kappertjes en olijven toe. Voeg de al dente gekookte mezze rigatoni pasta toe en roer alles goed om en verdeel over 4 borden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst