KookJij

Meritus-stoofvlees met Hoegaarden-witbier

Een heerlijk meritus-stoofvlees met hoegaarden-witbier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 130 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: lekker van bij ons
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Meritus-stoofvlees met Hoegaarden-witbier te bereiden

Bruin de ajuinen in hete boter. Braad er daarna het vlees in. Voeg de kruiden en peper en zout toe.

Dek de pan goed af en laat zachtjes stoven.

Voeg er na ongeveer een uur de Hoegaarden en evenveel ook wat water aan toe.

Bestrijk de snede brood flink met mosterd en leg op het vlees.

Dek de pan opnieuw af en laat nog een uurtje verder stoven op een zacht vuurtje tot het vlees gaar is.

Dien op met verse handgesneden frietjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst