KookJij

mascarpone-crème

Een heerlijk mascarpone-crème recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe mascarpone-crème te bereiden

Doe de mascarpone in een kom en voeg er de twee geklopte eieren en de suiker aan toe. Meng alles goed door elkaar en giet er de porto bij. Blijf mengen tot men een homogene crème verkrijgt. Verdeel over 4 glazen. Zet in de koelkast tot het ogenblik van opdienen.
Koel serveren met wat koekjes.
Kan ook gebruikt worden als vulling voor gebak of bij fruitcocktails

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

inged

inged zegt:
Hallo Nelly,
Ik gebruik witte porto, anders gaat je mascarpone crème nogal een rare kleur krijgen vermoed ik. :?
Groetjes Inge
ndevaan

ndevaan zegt:
Hoi, wat bedoel je met porto? Rode of witte port soms? Ik hoor het wel. Gr. Nelly