KookJij

Marsepeintaartje

Een heerlijk marsepeintaartje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: sandstorm
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Marsepeintaartje te bereiden

Snijd de cake in 8 blokjes van 4 bij 4 cm en bestrijk ze rondom met jam. Kneed druppelsgewijs kleurstof door de marsepein, zodat deze zachtroze van kleur is. Rol de marsepein op een met poedersuiker bestoven werkblak uit en snijd ze in 6 cm dikke repen. Bekleed de cakeblokjes met marsepein, maar zorg dat er een reep vrij blijft aan de bovenkant. Schep in elk bakje een lepel room en vouw de marsepein naar het midden toe luchtig dicht. Zet tot gebruik koel weg. Garneer met een suikerbloemetje.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

leanneke

leanneke zegt:
Dat ziet er lekker uit en is makkelijk te maken.
Bedankt voor het recept.