KookJij

Marsepein taartje gevuld met crème ( zie opm)

Een heerlijk marsepein taartje gevuld met crème ( zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Marsepein taartje gevuld met crème ( zie opm) te bereiden

Crème:
Meng de mascarpone met rasp van 2 citroenen en 1 el. citroenrasp de limoncello en de poedersuiker.
Zet koud weg.
Cake:
Snijdt de cake in 20 dunne plakken en steek er rondjes uit 5 cm doorsnee.
Kleur de marsepein met voedingskleurstof, tot een mooie dieprode kleur. (handschoenen)
Verdeel in bolletjes van 40 gram en rol ze met een deegroller op een royaal met meel bestoven vlak uit, tot repen van 15 cm.
Taartje:
Bestrijk 10 rondjes cake met het mascarpone-mengsel en doe de volgende 10 rondjes er boven op.
Draai de marsepein eromheen en vul op met de rest van mascarpone crème.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
punkygirl86,
Dat klopt, wij maken zelden een foto.
Afgelopen vrijdag op onze kook club gemaakt, geweldig.
Bij de opmerking staat duidelijk omschreven hoe het bord er moet uit zien.succes:);)
m.v.g. Bert Allers
punkygirl86

punkygirl86 zegt:
Het klinkt heerlijk.
Ik mis hier eigenlijk wel een foto bij.. om het van na te maken ;)