Er zijn zoveel mosselrecepten, deze leek me ook weer eens leuk.
De Normandische vissers, heb ik me laten vertellen, eten mosselen 'puur' vanuit het kookvocht.
En als niet alles op kunt, zoals ik, heb je de volgende dag een prima MOSSELSOEPJE of een pasta met mosselen in ingedikte saus.
Bewaar dan de mosselen zoveel mogelijk in het kookvocht!
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Marokkaanse mosselen
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Marokkaanse mosselen
Een heerlijk marokkaanse mosselen recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hans de vos
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Marokko
								
																								
									Keuken:
									Afrikaanse
								
																								
									Bron:
									Jamie en karwijzaad van mezelf
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Marokkaanse mosselen te bereiden
     Breng alles aan de kook, voeg wat zout toe. (niet teveel)
Schud de pan 3 x totdat alle mosselen openstaan.
Wacht even voor de 2e en 3e keer totdat de vloeistof weer kookt..
Eet smakelijk.
										Schud de pan 3 x totdat alle mosselen openstaan.
Wacht even voor de 2e en 3e keer totdat de vloeistof weer kookt..
Eet smakelijk.
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
ik ben wel eens een beetje uitgelaten.
Zie dan mensen in m'n huis die naar hartelust koken en plezier hebben.
Het is ok met me.
Groet en dank.
Stel je betrokkenheid zeer op prijs.
vriend grten
Hans en liefs voor je hele familie!!
Na m'n infarct ben ik aardig alleen, doe m'n best om het op te vullen met leuke dingen, soms schiet ik 'n beetje door, denk ik. :):):):):):):)
derbyke zegt:
hns zegt:
ik wil graag zoiets maken met met mensen die veel van mosselen houden en in de buurt wonen.
Hans de Vos:):):):)
hns zegt:
doe hem maar n verjaardagsstrikje om!!
heb jij nog suggesties voor n mosselenfeest??
grt en respect voor jullie. h
:):):):)
hns zegt:
whhendriks zegt:
hns zegt:
hns zegt:
heb films van het knoflookgezelschap. ze feeste elk jaar met knoflookrecepten, oa knoflookijs etc. zou zoiets wel met mosselen willen. woon in Amersfoort en heb n groot huis gelukkig.
hns zegt:
wat ik niet noemde, kook svp eerst de ingredienten, zonder mosselen even door en voeg dan onze vrienden de mosselen toe.
zou jullie allemaal wel willen uitnodigen in mijn huis hiervoor!!
Hans:):):)
                    
geraed van derb :eeuw zegt: