Recept
« Terug naar recepten
					
						Manicotti
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Manicotti
Een heerlijk manicotti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									-@ddie van den Heuvel
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Manicotti te bereiden
 Kook de manicotti ongeveer 20 min.
Blancheer de spinazie en snijd deze kort. Meng in een schaal de spinazie, walnoten, ricotta, peper en zout en een deel van de parmezaanse kaas. Doe dit in een spuitzak en vul de manicotti. Leg ze in een schaal en strooi de rest van de parmezaanse kaas erover.
Eventueel kun je de schaal nog even doorwarmen in de magnetron. Of onder de grill zodat de kaas smelt.
 
									Blancheer de spinazie en snijd deze kort. Meng in een schaal de spinazie, walnoten, ricotta, peper en zout en een deel van de parmezaanse kaas. Doe dit in een spuitzak en vul de manicotti. Leg ze in een schaal en strooi de rest van de parmezaanse kaas erover.
Eventueel kun je de schaal nog even doorwarmen in de magnetron. Of onder de grill zodat de kaas smelt.
                    
karola zegt:
Groetjes
Karola