KookJij

Manicotti

Een heerlijk manicotti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Manicotti te bereiden

Kook de manicotti ongeveer 20 min.
Blancheer de spinazie en snijd deze kort. Meng in een schaal de spinazie, walnoten, ricotta, peper en zout en een deel van de parmezaanse kaas. Doe dit in een spuitzak en vul de manicotti. Leg ze in een schaal en strooi de rest van de parmezaanse kaas erover.
Eventueel kun je de schaal nog even doorwarmen in de magnetron. Of onder de grill zodat de kaas smelt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

karola

karola zegt:
zal ik proberen, ik kan zelfs lasagne maken met de pastamachine
Groetjes
Karola
Addie

Addie zegt:
Hallo Karola,
Je kunt dit gerecht ook maken met grote pastaschelpen of lasagnevellen. Succes.
kookgroet, Addie.
karola

karola zegt:
jammer, hier in Frankrijk kun je geen manicotti kopen
Addie

Addie zegt:
Hallo Sandy,
De manicotti heb ik gekocht bij Xenos. Waarschijnlijk ook te koop in Italiaanse winkels.
kookgroet,
Addie.
Sandy

Sandy zegt:
Waar heb je je manicotti gekocht?