KookJij

Langoustinestaartjes in groene saus

Een heerlijk langoustinestaartjes in groene saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Langoustinestaartjes in groene saus te bereiden

Verwijder pantser van de langoustinestaartjes.
Snijd de staartjes in de lengte doormidden, verwijder darmpjes, maar laat ze bij het staartstuk aan elkaar zitten.

Kook de erwten in de visfond gaar en pureer ze vervolgens in mixer/blender.
Wrijf de massa door zeef en laat samen met de room even opkoken.
Breng op smaak met peper en zout.

Ontvel de tomaten, ontdoe ze van zaad en snijd het vruchtvlees in reepjes.

Uitserveren:

Bedek bodem van voorverwarmd klein bord met een beetje saus en leg hierin 2 opengesneden langoustinestaartjes.
Leg tussen elk staartje reepje tomaat en garneer af met peterselietoefje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Christiane Vancoillie

Christiane Vancoillie zegt:
Super lekker is de saus en niet alleen met langoustines, top