Recept
« Terug naar recepten
					
						Lamsvlees met zoete aardappel en bonen
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Lamsvlees met zoete aardappel en bonen
Een heerlijk lamsvlees met zoete aardappel en bonen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Life & Cooking
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Lamsvlees met zoete aardappel en bonen te bereiden
 Spoel de bonen af en laat ze uitlekken.
Fruit de uien in een braadpan, waarin je de olijfolie hebt verhit.
Pers de knoflook boven de pan uit.
Bak de aardappel al omscheppend in zo'n 7 minuten mee.
Bestrooi het vlees met zout en peper, doe dit bij het ui-aardappel mengsel en bak het rondom bruin.
Voeg de bonen, de tomatensaus en de sambal toe en verwarm dit 5 minuten mee.
Knip de selderij fijn en voeg dit toe.
 
									Fruit de uien in een braadpan, waarin je de olijfolie hebt verhit.
Pers de knoflook boven de pan uit.
Bak de aardappel al omscheppend in zo'n 7 minuten mee.
Bestrooi het vlees met zout en peper, doe dit bij het ui-aardappel mengsel en bak het rondom bruin.
Voeg de bonen, de tomatensaus en de sambal toe en verwarm dit 5 minuten mee.
Knip de selderij fijn en voeg dit toe.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
tbone zegt:
                    
rob van steensel zegt: