Recept
« Terug naar recepten
					
						Lach met spinaziepuree!
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Lach met spinaziepuree!
Een heerlijk lach met spinaziepuree! recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erika Laleman
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									- personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Oma Nora
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Lach met spinaziepuree! te bereiden
Gekookte aardappelen en gekookte spinazie samenvoegen en vervolgens pletten of mixen.  De bodem van een plat rond bord met puree bedekken.
Nu kan je beginnen met een gezichtje te maken.
Haren met bloemkoolroosjes (krullen), preislierten of bieslook (punkkapsel).
Ogen met komkommerschijfjes of radijsjes.
Oren vormen met puree en oorbellen met kleine partjes groenten.
Neusje met driehoek gesneden uit komkommer of een radijsje.
Mond met een staafje wortel, een stukje aardappel of, als het figuurtje een baaldag heeft, met een stuk tomaat (uitgestoken tong).
									Nu kan je beginnen met een gezichtje te maken.
Haren met bloemkoolroosjes (krullen), preislierten of bieslook (punkkapsel).
Ogen met komkommerschijfjes of radijsjes.
Oren vormen met puree en oorbellen met kleine partjes groenten.
Neusje met driehoek gesneden uit komkommer of een radijsje.
Mond met een staafje wortel, een stukje aardappel of, als het figuurtje een baaldag heeft, met een stuk tomaat (uitgestoken tong).
                    