KookJij

Recept voor Kruidige gehaktballetjes

Een heerlijk kruidige gehaktballetjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Snacks - Warm
  3. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Meng alle ingredienten behalve het paneermeel in een kom door elkaar. Draai er vervolgens kleine balletjes van en haal deze door het paneermeel.
Bak de gehaktballetjes zo'n 8 tot 12 miniuten op middel hoog vuur en draai ze elke paar minuten om.

Serveer de balletjes met bijvoorbeeld mosterd of pindasaus, bij de eventuele andere tapas hapjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jani

jani zegt:
Lijkt me lekker, vooral bij de borrel, ga ik voor het weekend maken
wim hendriks

wim hendriks zegt:
Zo lekker.
rien zuiddam

rien zuiddam zegt:
Lijkt me heel lekker, ga het zeker zo proberen!
Bedankt.
Tanja

Tanja zegt:
Ik ben dol op tapas en deze balletjes lijken me weer heel geschikt daarvoor. Ik heb nog nooit de paneermeel aan de buitenkant verwerkt, altijd er doorheen. Zal dit eens gaan proberen :-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ziet er lekker uit, zeg. Mijn balletjes ga ik ook eens op deze manier maken:-)
Bobbejaan

Bobbejaan zegt:
Hi Hilde, meestal doe ik het er ook doorheen, maar door de balletjes erdoor heen te rollen en dan even kort en heet aan te bakken, krijg je inderdaad een lekker krokant korstje. :)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Bobbejaan ik meng de chapelure altijd onder het gehakt, ga het zo ook eens proberen wie weet verkrijgen we dan een nog krokanter korstje ;-)