KookJij

Koteletten met picklessaus

Een heerlijk koteletten met picklessaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Koteletten met picklessaus te bereiden

1. Neem een braadpan zonder antikleeflaag en laat de boter smelten. Bak de koteletten mooi bruin. Neem het vlees niet uit de pan. Blus het bruine aanbaksel met water en laat het vlees wat verder garen in de eigen saus.
2. Roer het aanbaksel goed los met een garde. Doe er het bouillonblokje of de rundsfond bij. Doe de pickles erbij. Giet er de room bij en laat goed opkoken.
3. Serveer met gestoomde of gebakken aardappelen of frietjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

christian

christian zegt:
Gemakkelijk EN lekker.
sara

sara zegt:
dit is zeer lekkere saus, heb ze zelf ook al gemaakt!