KookJij

Knoflookaardappelpartjes uit de oven

Een heerlijk knoflookaardappelpartjes uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Anna
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knoflookaardappelpartjes uit de oven te bereiden

Kook de aardappels in schil voor 10 minuten, laat ze iets afkoelen.
Maak een dressing van de olijfolie, kruiden en knoflook.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij de aardappels in partjes, leg ze in een braadslee en overgiet met de dressing. Hussel het geheel een paar keer en maal er wat zeezout over.
Schuif het in de oven voor een minuut of 20. Eventueel tussentijds omschudden.

Mijn kookverhaal (Anna Koudys)

Een heerlijke tongstreling! Ook heel goed voor te bereiden.
Deze "piepers" werden geserveerd bij het tajine maaltje.
(Tajine gevuld met poussin omgeven door zoet en pit)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sylvia

sylvia zegt:
Heerlijk al die recepten.
Anna

Anna zegt:
Als je even naar dat recept gaat, vind je daar de uitleg, Irmgard;):D
Groetjes,
Anna.
Irmgard Segerink

Irmgard Segerink zegt:
wat is poussin?
Anna

Anna zegt:
Is echt heerlijk, en zoooo simpel. Het fijne er van is, maak het van te voren klaar, oven aan als het etenstijd is, en hupsakee! ;-) ;-)
gea

gea zegt:
Jummie!!!:p:p:p