KookJij

Knoflook-Wijn-Gamba's

Een heerlijk knoflook-wijn-gamba's recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Knoflook-Wijn-Gamba's te bereiden

Haal bij de visboer verse schoongemaakte gamba's

Giet de olijfolie in de wok, voeg de boter, de rode peperringetjes en 5 knoflooktenen toe. Roerbak dit geheel een paar minuten.
Voeg de gamba's toe en strooi de rest van de knoflook erover. Bak tot de gamba's roze kleuren, giet dan de witte wijn erbij en laat ong 5 minuten sudderen. Strooi de peterselie erover, breng op smaak met wat zout en peper.
Serveer met lekker vers gebakken brood.

Mijn kookverhaal (Marianne Hermans)

Favoriet, eenvoudig, snel voorgerechtje

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

leo

leo zegt:
Ziet er lekker uit en ook wel pittig,
gaan we proberen, je hoort het.
gr