KookJij

Kippenvleesbrood gevuld met kip , champignons ...

Een heerlijk kippenvleesbrood gevuld met kip , champignons ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke &Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kippenvleesbrood gevuld met kip , champignons ... te bereiden

Champignons in schijven snijden.
Ajuin fijn snijden.
Gehakt mengen met het ei, ajuin en de chapelure en goed kruiden.
Rol het gehakt uit en leg de dun gesneden kipfilet er boven op vervolgens de champignons.
Vouw toe en maak er een broodje van.
Bak deze op een matig vuur ± 30 min. in boter of olijfolie. Regelmatig omdraaien.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Chapelure : paneermeel
Dit vleesbroodje kan zowel koud als warm geserveerd worden .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hns

hns zegt:
Hoi Hilde. Morgen even checken. Ik heb eike vertaald voor eitje, bedankt
Met vrnd grt Hans en Boresje:):)