Klik op foto om te vergroten.
Chapelure : paneermeel 
Dit vleesbroodje kan zowel koud als warm geserveerd worden .
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Kippenvleesbrood gevuld met kip , champignons ...
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kippenvleesbrood gevuld met kip , champignons ...
Een heerlijk kippenvleesbrood gevuld met kip , champignons ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke &Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kippenvleesbrood gevuld met kip , champignons ... te bereiden
  Champignons in schijven snijden.
Ajuin fijn snijden.
Gehakt mengen met het ei, ajuin en de chapelure en goed kruiden.
Rol het gehakt uit en leg de dun gesneden kipfilet er boven op vervolgens de champignons.
Vouw toe en maak er een broodje van.
Bak deze op een matig vuur ± 30 min. in boter of olijfolie. Regelmatig omdraaien.
										Ajuin fijn snijden.
Gehakt mengen met het ei, ajuin en de chapelure en goed kruiden.
Rol het gehakt uit en leg de dun gesneden kipfilet er boven op vervolgens de champignons.
Vouw toe en maak er een broodje van.
Bak deze op een matig vuur ± 30 min. in boter of olijfolie. Regelmatig omdraaien.
                    
hns zegt:
Met vrnd grt Hans en Boresje:):)