KookJij

Kipmedaillons met harissa

Een heerlijk kipmedaillons met harissa recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kipmedaillons met harissa te bereiden

Maak de harissa door de pepers te weken in heet water, maal ze fijn met de knoflook, het zout en 2 eetl. olie.
Voeg dan de kruiden toe en maak hiervan een pasta.
Bestrijk hiermee de kip aan beide zijden.
Verwarm de overige olie in de pan en bak hierin de kip aan.
Blus het af met de tomatenpuree en de thee en gaar de kip in ca. 20 minuten.
Garneer met de munt.
Maak de harissa door de pepers te weken in heet water, maal ze fijn met de knoflook, het zout en 2 eetl. olie.
Voeg dan de kruiden toe en maak hiervan een pasta.
Bestrijk hiermee de kip aan beide zijden.
Verwarm de overige olie in de pan en bak hierin de kip aan.
Blus het af met de tomatenpuree en de thee en gaar de kip in ca. 20 minuten.
Garneer met de munt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst