KookJij

Kipfilet gevuld met spinazie en kaas

Een heerlijk kipfilet gevuld met spinazie en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kipfilet gevuld met spinazie en kaas te bereiden

Leg de kipfilets op het aanrecht, leg er plasticfolie op en rol deze met de deegrol plat.
Kruid de kipfilets goed met kipkruiden.
De verse spinazie erop en de kaas, rol deze stevig en prik vast met cocktailprikkers.
Even in het eiwit rollen en vervolgens in chapelure gemengd met paprikapoeder.
Bak deze gaar aan in boter.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Deze gevulde kipfilet werd geserveerd met koude groenten en opgebakken aardappelen.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2011.
Klik op foto om te vergroten .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

emily

emily zegt:
Dit is zeer lekker, bedankt:p