Recept
« Terug naar receptenBereiding
Hoe Ketjapsaus te bereiden
Fruit 1 gesnipperde ui en 1-2 teentjes uitgeperste knoflook 2 minuten in 2 eetlepels olie.
Voeg 4 eetlepels water, 100 ml ketjap manis, 1 eetlepel azijn, 2 theelepels donkere basterdsuiker en 1-2 theelepels sambaloelek toe.
Breng het geheel aan de kook.
Meng 1 theelepel maizena met 1 eetlepel water en bind hiermee de ketjapsaus.
Voeg 4 eetlepels water, 100 ml ketjap manis, 1 eetlepel azijn, 2 theelepels donkere basterdsuiker en 1-2 theelepels sambaloelek toe.
Breng het geheel aan de kook.
Meng 1 theelepel maizena met 1 eetlepel water en bind hiermee de ketjapsaus.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
![layla](https://www.kookjij.nl/img/no-image-user.png)
layla zegt:
![bobby](https://www.kookjij.nl/media/j45b5lhkjb45lhkjb45blj5/thumbnails/5ee0e63d4649e_47_47.png)
bobby zegt:
![dvandekraak](https://www.kookjij.nl/img/no-image-user.png)
dvandekraak zegt:
![bobby](https://www.kookjij.nl/media/j45b5lhkjb45lhkjb45blj5/thumbnails/5ee0e63d4649e_47_47.png)
bobby zegt:
Elisabeth Damen zegt: