KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Ketjapsaus

Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Fruit 1 gesnipperde ui en 1-2 teentjes uitgeperste knoflook 2 minuten in 2 eetlepels olie.
Voeg 4 eetlepels water, 100 ml ketjap manis, 1 eetlepel azijn, 2 theelepels donkere basterdsuiker en 1-2 theelepels sambaloelek toe.
Breng het geheel aan de kook.
Meng 1 theelepel maizena met 1 eetlepel water en bind hiermee de ketjapsaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Elisabeth Damen

zegt:
Voor de coquille!!!!
miri

zegt:
Nou een toppertje hoor! Niks meer en niks minder...helemaal perfect.
Conny

zegt:
Wij hebben genoten van deze saus bij de Chinese Fondue:)
layla

zegt:
Heerlijk! Wel 50 ml ketjap ipv 100, en met anderhalve theelepel sambal is ie al behoorlijk pittig, maar echt heel lekker!
leo

zegt:
Geweldig recept.
bert

zegt:
Dan heb je de verkeerde sambal gebruikt, pak maar badjak.
Senorita

zegt:
Woooooww veel te zout! maak er maar 50ml ketjap van...
ketjapsaus

zegt:
:p
ineke60

zegt:
Erg lekker:pineke
Alwin

zegt:
Lekker receptje hoor toppie ,Gr.Alwin