Recept
« Terug naar recepten
					
						Kerriesoep
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kerriesoep
Een heerlijk kerriesoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Gerard Schaefers
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Gerard Schaefers
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kerriesoep te bereiden
 In een pan de boter smelten en hierin gedurende enige tijd ui, kerrie en Spaanse peper zachtjes fruiten.
Dan bloem toevoegen en langzamerhand de bouillon.
De soep ± 10 minuten goed laten doorkoken, vervolgens zeven en afmaken met de gekookte melk en de eierdooiers.
Bij deze soep kunnen gepresenteerd worden dobbelsteentjes gefruit brood, stukjes harde eieren of kleine balletjes gebraden kippengehakt.
									Dan bloem toevoegen en langzamerhand de bouillon.
De soep ± 10 minuten goed laten doorkoken, vervolgens zeven en afmaken met de gekookte melk en de eierdooiers.
Bij deze soep kunnen gepresenteerd worden dobbelsteentjes gefruit brood, stukjes harde eieren of kleine balletjes gebraden kippengehakt.
                    