KookJij

Kabeljauw met wortelen en knolselder

Een heerlijk kabeljauw met wortelen en knolselder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met wortelen en knolselder te bereiden

Verhit boter, fruit hierin fijngesnipperde ui, geperste knoflook, blokjes wortelen en knolselder, laat onder deksel 15 minuten stoven. Beboter een ovenschotel, leg de groenten erin, de visfilets er boven op, kruid met peper en zout, voeg gehakte peterselie toe en strooi er wat paneermeel over, verdeel enkele klontjes boter over de schotel en zet deze in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 30 minuten. Dien op met gestoomde aardappelen of aardappelpuree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tommeke

tommeke zegt:
Blij te lezen dat je het lekker vond, we doen voort. Groetjes Tommeke alias Jeannine:p
tortie

tortie zegt:
Erg lekker,
Bedankt.
tommeke

tommeke zegt:
Dank u voor het compliment, ik deel enkel maar mijn 'betere' recepten. Groetjes Jeannine.
headdamage

headdamage zegt:
:)Erg lekker;)we gaan dit vaker eten, bedankt!!