Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met wortelen en knolselder
PT45M
Kabeljauw met wortelen en knolselder
Een heerlijk kabeljauw met wortelen en knolselder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met wortelen en knolselder te bereiden
Verhit boter, fruit hierin fijngesnipperde ui, geperste knoflook, blokjes wortelen en knolselder, laat onder deksel 15 minuten stoven. Beboter een ovenschotel, leg de groenten erin, de visfilets er boven op, kruid met peper en zout, voeg gehakte peterselie toe en strooi er wat paneermeel over, verdeel enkele klontjes boter over de schotel en zet deze in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 30 minuten. Dien op met gestoomde aardappelen of aardappelpuree.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept

tommeke zegt:
tommeke zegt: