KookJij

Kaaspate

Een heerlijk kaaspate recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: marc de pester
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaaspate te bereiden

Hak de pijnboompitten in de keukenmachine.voeg de kaas,room en peper toe en pureer.Voeg dan de munt,dille en peterselie toe en zet de machine kort aan.Bekleed een kom met inhoud van3/4 liter met pasticfolie.Schep het mengsel erin en druk goed aan.Zet de kom minstens een uur in de koelkast tot de pate stijf is.Stort dan de pate op een schaal en bestrijk de buitenkant glad met een mes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst