Recept
« Terug naar recepten
Kaaspate
PT30M
Kaaspate
Een heerlijk kaaspate recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
marc de pester
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaaspate te bereiden
Hak de pijnboompitten in de keukenmachine.voeg de kaas,room en peper toe en pureer.Voeg dan de munt,dille en peterselie toe en zet de machine kort aan.Bekleed een kom met inhoud van3/4 liter met pasticfolie.Schep het mengsel erin en druk goed aan.Zet de kom minstens een uur in de koelkast tot de pate stijf is.Stort dan de pate op een schaal en bestrijk de buitenkant glad met een mes.