KookJij

Jaegerschnitzel

Een heerlijk jaegerschnitzel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Duitser
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Jaegerschnitzel te bereiden

Bak de gepaneerde schnitzels in boter. Haal ze er vervolgens uit en bewaar ze op een warme plek. Fruit in het vet de gesnipperde ui en de in blokjes gesneden paprika op een laag pitje gedurende 10 minuten. Voeg daarna de in plakjes gesneden champignons en laat nog eens 10 minuten bakken. Bij teveel aan vocht zachtjes laten inkoken. Voeg vervolgens de tomatenpuree, tomatenketchup, thijm, paprikapoeder, peper en zout toe. Voeg dan de rode wijn en de fijngehakte peterselie toe. De wijn zorgt voor een mooie bruine kleur. Roer op het laatst de room door het gerecht. Giet het verkregen mengsel over de schnitzels. Lekker bij frites. Guten Appetit!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els

Els zegt:
Vanavond deze gegeten WOW!!!!!!!!
Wat een heerlijke saus.;)Zet dit recept dan ook bij m'n favorieten.Ga nog eens verder neusen bij jou recepten.:)
Tim

Tim zegt:
Dit is bij uitstek de beste saus die ik op een schnitzel heb gegeten en dat zijn er wat ;)
lotte1

lotte1 zegt:
Jake, complimenten. Echt een heerlijke saus.:D
netgat

netgat zegt:
Dat klopt en het lekker trouwens paprika schnitzel of peper steak kunnen ze ook goed en lekker bereiden:):p