KookJij

Italiaanse rijsttaart

Een heerlijk italiaanse rijsttaart recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Italiaanse rijsttaart te bereiden

Kook de rijst beetgaar in 1 liter melk. Verwarm de oven voor op 150°C. Vermeng alle ingrediënten, behalve de poedersuiker in 150 ml melk. Giet het geheel in een pan en laat een paar minuten koken. Roer er nu de rijst door en voeg er nog wat melk aan toe wanneer het mengsel te droog wordt.

Vet een ronde taartvorm in met boter en schep er de bereiding in. Zet 1 uur in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
;):D:D
hns

hns zegt:
Thanks, Hans:):):)
fijnproever

fijnproever zegt:
Hallo Hans, griessuiker is gewoon witte fijne suiker;)
hns

hns zegt:
He, lijkt me lekker.
Wat is precies Griessuiker??
Hans:):)