Recept
« Terug naar recepten
					
						Italiaanse liefde (mascarpone met advocaat en boerenjongens)
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Italiaanse liefde (mascarpone met advocaat en boerenjongens)
Ik zocht een nagerecht voor Pasen en dan is iets met advocaat nogal
voordehand liggend.
Dit idee kwam ik, in meerdere uitvoeringen, op internet tegen en ik heb er
mijn eigen (glutenvrije) variant op gemaakt.
Voor de bodem zijn Amaretti (Italiaanse bitterkoekjes) de meest logische
optie, maar Bastogne koeken of zelfs gewoon met (glutenvrije)
spuculaasjes is dit nagerecht ook heel erg lekker.
            
            
					
									Recept van:
									Wilmie Willemse
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
 - > Speciale gelegenheden - Pasen
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Meerdere Internetsites; met eigen aanpassingen en in eigen keuken gemaakt en gefotografeerd.250 gram mascarpone
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Italiaanse liefde (mascarpone met advocaat en boerenjongens) te bereiden
- Doe de mascarpone, advocaat en de boerenjongens in een kom en meng dit op de laagste stand van de mixer door elkaar.
 - Verkruimel een koekje en leg dat op de bodem van een glaasje en schep en met 2 lepels wat van het mascarponemengsel op.
 - Klop de slagroom met een beetje (vanille)suiker stijf en lepel dat op het mascarponemengsel.
 - Leg een paaseitje of ander chocolaatje ter garnering bovenop de slagroom.
 
                    