KookJij

italaanse hap

Een heerlijk italaanse hap recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe italaanse hap te bereiden

kook de lever in een pan niet tegaar.giet het water af snij de lever in blokjes.de aardappels ook in blokjes snijden.zet de wok op het gas en doe de olie er in daarna de aardappels laat dit goed eerst garen en dan daarna de lever er door doen hier door zout en peper doen en dan de sambal er door mengen de hele potje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Henny

Henny zegt:
Ja ik kom even op annika t. terug over de sambal,dit was een klein
foutje van mij,gewoon sambal toevoegen op smaak dan komt het wel goed,dit is een heel lekker recept:p:p:p:p:p
Annika T.

Annika T. zegt:
Wat heeft dit met Italie te maken, en hoe groot moet het potje sambal zijn? Zo'n kleintje die je bij de chinees krijgt of eentje van conimex?
xbetty1957x

xbetty1957x zegt:
nou het lijkt me lekker maar een hele pot sambal joh ik vind 2 theel. als verschrikkelijk pittig en hier trouwens iedereen dus weet je zeker dat dit een hele pot moet zijn

liefs betty
brandaris

brandaris zegt:
ook voor jou bobby is dit een lekker recept.
brandaris

brandaris zegt:
bij dit recept krijg ik steeds honger dit smaakt zo lekker voor een keer als je een feesje heb je een goede onder grond maakt het maar gauw.:D
Henny

Henny zegt:
dit recept italaanse hap
kun je het lever ook vervangen voor varkens of lams lever dit zal zeker smaken probeerd het gewoon een keer uit.
brandaris

brandaris zegt:
dit recept heb ik lang geleden gegeten en het was lekker je kunt de kippen lever ook vervangen voor varkens lever dit kan ook.