Ik serveerde er spaghetti bij. en een ijsberg rauwkostsalade met deze
dressing en die smaakte er voortreffelijk bij.
https://www.smulweb.nl/recepten/1099976/Dressing-voor-de-carpaccio-ofvoor-een-salade
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Hemels heerlijke Parmezaanse kip uit de oven.
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Hemels heerlijke Parmezaanse kip uit de oven.
Dit gerecht uit de krant van Janneke Philippi maakte ik voor onze
vrienden. Bereiden in slechts 10 minuten en dan 20 minuten in de oven.
Heerlijk snel toch. Ik serveerde het gerecht in eenpersoons
ovenschaaltjes, zodat ieder aan tafel dát kan doen waar ie zin in heeft. Met
salade en bijvoorbeeld een stevige snee brood bovendien echt een gerecht
om snel te kunnen tafelen.
            
            
					
									Recept van:
									Lidy Berkx
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Uit de krant eigen tekst en foto
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Hemels heerlijke Parmezaanse kip uit de oven. te bereiden
- Pel de teen knoflook. Giet de inhoud van het blikje pomodorini in een kom. Pureer de kerstomaatjes met de knoflook tot een saus en breng op smaak met zout en peper.
- Leg de kipfilets in de saus. Beleg met plakken mozzarella. Bestrooi licht met peper en de geraspte kaas.
- Zet de schaal voor 20 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden.
- Bestrooi het gerecht uit de oven lichtjes met wat olijfolie, nog wat geraspte kaas en blaadjes verse basilicum.
 
                    





 
					