Recept
« Terug naar recepten
Heekfilet op stamppot van paksoi met gekonfijte ra
PT50M
Heekfilet op stamppot van paksoi met gekonfijte ra
Een heerlijk heekfilet op stamppot van paksoi met gekonfijte ra recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
taste
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Heekfilet op stamppot van paksoi met gekonfijte ra te bereiden
Kook de aardappels gaar.Breng ondertussen voor de radijsjes balsamicoazijn,water,boter en poedersuiker aan de kook.Kook de radijsjes hierin 7 minuten.Bestrooi de vis met zout.Verwarm 1 eetlepel olie in een pan en bak hierin de filets aan beide kanten 1 minuut aan.Blus af met de bouillon en wijn en laat op klein vuur 5 minuten garen.Verwarm de melk.Giet de aardappels af.Maak er een puree van met de melk en de resterende olie.Breng op smaak met peper en zout.Roer de paksoi erdoor en verwarm nog snel even door.de paksoi moet knapperig blijven.Serveer de vis met de puree,schep de radijs er omheen.