KookJij

Heekfilet op stamppot van paksoi met gekonfijte ra

Een heerlijk heekfilet op stamppot van paksoi met gekonfijte ra recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stamppot
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: taste
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Heekfilet op stamppot van paksoi met gekonfijte ra te bereiden

Kook de aardappels gaar.Breng ondertussen voor de radijsjes balsamicoazijn,water,boter en poedersuiker aan de kook.Kook de radijsjes hierin 7 minuten.Bestrooi de vis met zout.Verwarm 1 eetlepel olie in een pan en bak hierin de filets aan beide kanten 1 minuut aan.Blus af met de bouillon en wijn en laat op klein vuur 5 minuten garen.Verwarm de melk.Giet de aardappels af.Maak er een puree van met de melk en de resterende olie.Breng op smaak met peper en zout.Roer de paksoi erdoor en verwarm nog snel even door.de paksoi moet knapperig blijven.Serveer de vis met de puree,schep de radijs er omheen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst