KookJij

Recept voor Har gau (dumpling met garnalen)

Een heerlijk har gau (dumpling met garnalen) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Maal de shitake,garnalen,bosui,gember,knoflook,soja,sherry,sesamolie,suiker en zout en peper in de keukenmachine tot een grove vulling (niet pureren dus) Vul de velletjes .Stoom of frituur de dumplings 5 min.Serveer met zoete chilisaus

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

frank bernaerts

frank bernaerts zegt:
het is lekkerder om met de sesamolie, de "frituur olie te "parfumeren"' dan de vulling geheel op smaak te brengen met sesamolie.