Recept
« Terug naar recepten
					
						Har gau (dumpling met garnalen)
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Har gau (dumpling met garnalen)
Een heerlijk har gau (dumpling met garnalen) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									10 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hapjes - Warm
- > Voorgerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									China
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Onbekend
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Har gau (dumpling met garnalen) te bereiden
 Maal de shitake,garnalen,bosui,gember,knoflook,soja,sherry,sesamolie,suiker en zout en peper in de keukenmachine tot een grove vulling (niet pureren dus) Vul de velletjes .Stoom of frituur de dumplings 5 min.Serveer met zoete chilisaus 
									 
                    





 
					
frank bernaerts zegt: