KookJij

Har gau (dumpling met garnalen)

Een heerlijk har gau (dumpling met garnalen) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Har gau (dumpling met garnalen) te bereiden

Maal de shitake,garnalen,bosui,gember,knoflook,soja,sherry,sesamolie,suiker en zout en peper in de keukenmachine tot een grove vulling (niet pureren dus) Vul de velletjes .Stoom of frituur de dumplings 5 min.Serveer met zoete chilisaus

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

frank bernaerts

frank bernaerts zegt:
het is lekkerder om met de sesamolie, de "frituur olie te "parfumeren"' dan de vulling geheel op smaak te brengen met sesamolie.