KookJij

Hapje: surprise van hazenpaté

Een heerlijk hapje: surprise van hazenpaté recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje: surprise van hazenpaté te bereiden

Brood in kleine blokjes snijden.
Pate een beetje fijn malen.
Witloofblaadje zeer fijn snijden.
Begin de glaasjes te vullen met een deel van het brood.
Vervolgens de pate erop het fijn gesneden witloofblaadje, ganeer af met de veenbessen confituur de peterselie en nog een beetje van het brood.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst