Recept
« Terug naar recepten
					
						Goulash met krieltjes en kruidenroom
						PT180M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Goulash met krieltjes en kruidenroom
Een heerlijk goulash met krieltjes en kruidenroom recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Klaas Kaas
								
																
									Bereidingstijd:
									 180 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											5
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Hongarije
								
																								
									Keuken:
									Balkan
								
																								
									Bron:
									boodschappen.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Goulash met krieltjes en kruidenroom te bereiden
  Verhit 1 el olijfolie en bak hierin de salamireepjes. Schep het vlees uit de pan. Voeg de rest van de olie bij het bakvet en bak hierin het varkensvlees rondom lichtbruin. Laat de ui, sperciebonen en paprika's even meebakken.
Meng het paprikapoeder erdoor en voeg de tomatenblokjes met sap en de bouillon toe. Stoof zachtjes 20 minuten.
Voeg de laatste 5 minuten de krieltjes en de salami toe. Maak op smaak met zout en peper.
Meng de peterselie of bieslook door de crème fraîche.
									Meng het paprikapoeder erdoor en voeg de tomatenblokjes met sap en de bouillon toe. Stoof zachtjes 20 minuten.
Voeg de laatste 5 minuten de krieltjes en de salami toe. Maak op smaak met zout en peper.
Meng de peterselie of bieslook door de crème fraîche.
 
                    



 
					
jan en truus zegt: