KookJij

Gnocchi met rucola en parmezaankaas

Een heerlijk gnocchi met rucola en parmezaankaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gnocchi met rucola en parmezaankaas te bereiden

Verhit overvloedig olijfolie en bak de look en de ui enkele minuten. Was de rucola en snij in listarelle. Voeg bij de ui en look. Voeg een glas witte toe en laat evaporeren. Maak de gnocchi volgens de instructies van het recept. Voeg zout en peper in de pan. Voeg de gekookte gnocchi (die klaar is als hij bovendrijft) aan de saus toe en voeg de Parmezaan toe. Als die mooi gesmolten is verdeel je het over 4 borden. Direct opdienen. Versier eventueel met wat partje meloen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

eagleye

eagleye zegt:
Heerlijk recept. Ik heb er aan het einde van de bereiding nog een paar schijfjes gedroogde tomaat toegevoegd.

Joop.