KookJij

Gevulde schnitzel

Een heerlijk gevulde schnitzel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde schnitzel te bereiden

-De schnitzels overlangs doorsnijden zodat je een envelop krijgt.
-Van binnen en buiten kruiden met gyroskruiden.
-De fetakaas, jalepeno's en tomaat in de schnitzels verdelen en dichtmaken met prikkers.
-In een koekenpan even vlug aanbakken en dan de schnitzels in een ovenschaal leggen.
-In een voorverwarmde oven van 180C bakken voor ongeveer een kwartiertje.
-Even laten rusten voor te serveren.

Mijn kookverhaal (monique ottenbros)

Je kan de fetakaas vervangen door geitenkaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst