Recept
« Terug naar recepten
					
						Gevulde kwartel
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gevulde kwartel
Een heerlijk gevulde kwartel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gevulde kwartel te bereiden
 Was de kwartels en snij de kop eraf dep goed droog .
Meng de mousse met rozijnen, pijnboompitten de fijn gesneden sjalot en witloof.
Kruid de kwartels met peper en zout vul deze met de hierboven vermelde mengeling.
Bak deze even aan in boter.
Leg in een beboterde vuurvaste schotel een beetje olijfolie erbij en bak gaar in een voorverwarmde op 200gr gedurende +/- 20 min.
 
										Meng de mousse met rozijnen, pijnboompitten de fijn gesneden sjalot en witloof.
Kruid de kwartels met peper en zout vul deze met de hierboven vermelde mengeling.
Bak deze even aan in boter.
Leg in een beboterde vuurvaste schotel een beetje olijfolie erbij en bak gaar in een voorverwarmde op 200gr gedurende +/- 20 min.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									 
                    




 
					
 
									
derbyke zegt: