Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kalkoenrolletjes met zuurkool, spek en mosterd
PT50M
Gevulde kalkoenrolletjes met zuurkool, spek en mosterd
Een heerlijk gevulde kalkoenrolletjes met zuurkool, spek en mosterd recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kalkoenrolletjes met zuurkool, spek en mosterd te bereiden
Verdeel de kalkoenfilet in 8 plakjes en klop deze plakken goed plat. Kruid de plakken licht met peper en zout en leg wat gegaarde zuurkool in het midden. Rol de kalkoenlapjes op en wikkel het gerookt spek er rondom. Bak de rolletjes goudbruin en gaar in de boter. Haal het vlees uit de pan en houd het warm. Blus de braadjus af met de bouillon en rode wijnazijn. Voeg de tijm en laurier toe en laat dit tot de helft inkoken. Zeef de saus en houd deze warm. Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng hier de mosterd en de slagroom door. U heeft nu een vrij gladde, goed op te spuiten massa. Spuit de puree met een spuitzak met een glad spuitje in cirkels op de voorverwarmde borden. Snijd de kalkoenrolletjes in schuine plakken en plaats deze in het midden op een beetje warme zuurkool. Schep de saus rondom en garneer met een takje tijm.