Recept
« Terug naar recepten
					
						Gesmoorde kipfilet op een bedje van groenten
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gesmoorde kipfilet op een bedje van groenten
Een heerlijk gesmoorde kipfilet op een bedje van groenten recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Lambert de Bruijn
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gesmoorde kipfilet op een bedje van groenten te bereiden
Voorbereiden: De groenten schoonmaken en in reepjes snijden ten grootte van een lucifers.
Bereiden: In een braadpan de boter verhitten.De kipfilets met de kerriepoeder bestrooien en in de hete boter aan beide kanten bruin bakken.De kip uit de pan nemen.De groenten al omscheppend 5 min.in het braadvet bakken.De wijn toevoegen en aan de kook brengen.De kipfilets op de groenten leggen en met de deksel op de pan op een laag vuur 10 min.gaar laten worden.De kipfilets uit de pan nemen.Wat peper,zout en de kaas door de groenten roeren.De groenten over twee borden verdelen,kipfilets erop leggen en direct serveren.
Lekker met gebakken aardappelen.
									Bereiden: In een braadpan de boter verhitten.De kipfilets met de kerriepoeder bestrooien en in de hete boter aan beide kanten bruin bakken.De kip uit de pan nemen.De groenten al omscheppend 5 min.in het braadvet bakken.De wijn toevoegen en aan de kook brengen.De kipfilets op de groenten leggen en met de deksel op de pan op een laag vuur 10 min.gaar laten worden.De kipfilets uit de pan nemen.Wat peper,zout en de kaas door de groenten roeren.De groenten over twee borden verdelen,kipfilets erop leggen en direct serveren.
Lekker met gebakken aardappelen.
 
                    





 
					