KookJij

Geroosterde vijgen

Een heerlijk geroosterde vijgen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Boursin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geroosterde vijgen te bereiden

Verwarm de oven voor op 220 °C (th. 7).
Beboter een ovenschotel en leg er de sneetjes brioche in.
Was de vijgen en snijd ze in kruisvorm. Schik ze op de brioche.
Leg een lepeltje Boursin op elke vijg, bestrooi met de hazelnoten, de amandelschijfjes, de rozijnen en de honing.
Zet een vijftiental minuten in de oven en serveer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst